“Eliteholdet”

Jeg mener, det er vigtigt at have et varieret udvalg af kurser – der skal være mulighed for at tilmelde sig et hold, hvor der ikke er så meget fokus på “lydighed”, regler og krav. Det er faktisk tilladt at gå til hundetræning med det eneste formål, at have det sjovt og hyggeligt med sin hund. På dette kursus bliver der derfor ikke stillet store krav – alle øvelser udformes, så sværhedsgraden kan øges efter behov.

Så hvis din hund efterhånden “kan” de basale øvelser til “husbehov” og du har ikke behov for at få dem opfrisket til træning, så kan dette være holdet for dig.

På dette kursus vil vi arbejde med kropskontrol og balance – populært kaldet “hunde-fitness”: Vi vil bruge forskellige redskaber og gennem disse styrke hundens motoriske evner. Derudover vil der være fokus på sjove aktiveringsøvelser/tricks, som du med fordel kan bruge hjemme til mental aktivering.

Hyggen er i højsædet og en stor del af kurset består også i at have en nærværende og hyggelig time med sin hund.

Der er naturligvis altid tid til at diskutere forskellige problemstillinger, som man måtte have i hverdagen

Din hund må ikke have alvorlige fysiske skavanker og har du en unghund, skal du måske indstille dig på, at der er nogle øvelser, din hund ikke må lave.

Tæver i løbetid kan ikke deltage i de uger, løbetiden står på.

Dette kursus udbydes kun fra april-juni og fra august-oktober på grund af udfordrende vejr;-)