Lidt om personen bag hundiskole.dk

Jeg er 43 år og uddannet adfærdsbehandler og instruktør hos Lone Greva: Cand. psych. og hundepsykolog.

Efter en humanistisk (ubrugt) uddannelse på universitetet, lavede jeg et karriereskift i 2003 og påbegyndte uddannelsen til adfærdsbehandler - dette brugte jeg 3,5 år på.  Jeg har nu haft mit eget lille firma i ca. 13 år. 

Jeg har gennem årene engageret mig i mange forskellige former for hunderelateret arbejde. Jeg startede i 2005 med at have hundetræning i Hasle og Højbjerg.

Efterfølgende har jeg trænet hunde gennem FOF Århus og haft kurser for blindes oplysningsforbund Århus.

Derudover har jeg nogle måneder om året, hjulpet til i en hundepension og  passet en gruppe pensionerede slædehunde.

Jeg har desuden haft supplerende arbejde i en dyreudstyrsbutik, hvilket har givet stor indsigt i, hvilket udstyr der er optimalt at anskaffe sig, når man har hund.

Jeg har i 10 år afholdt kurser på "den fri hestehaveskole" i Sjelle, men p.t. foregår al hundetræning på Skanderborg dyrehospital, hvor jeg primært fokuserer på træning for familiehunde.

Jeg engagerer mig meget i hundeadfærd og afholder derfor enetimer og adfærdsbehandlinger. Dette foregår som regel hundeejerens hjem, for at få det mest realistiske billede af problemets karakter. 

Der sker hele tiden noget indefor hundeverden, derfor holder jeg selvfølgelig godt opdateret gennem foredrag og kurser.

Jeg har selvfølgelig også lært meget via samvær og træning af min egen hund gennem 14 år, hun døde desværre i foråret 2017.

I august 2018 er jeg blevet den lykkelige ejer af en Manchester terrier hvalp.