Hundetræning i Skanderborg

Jeg tilbyder forskellige former for hundetræningskurser på et grønt, indhegnet og oplyst areal på Skanderborg dyrehospital.

Min træning er ikke konkurrencebaseret og henvender sig derfor primært til familiehunde. Det skal være hyggeligt at gå til hundetræning – derfor bliver der ikke stillet urealistiske krav til hverken hund eller ejer. Mit fokusområde er, at undervise i, hvordan man får en sund, glad, velstimuleret og velfungerende familiehund. Der er et maksimum på 7-8 hunde på mine hold og alle i familien er velkomne til at deltage og/eller kigge på. 

Inden du melder dig til, er det en god idé at læse lidt om“regler og træningsprincipper”

Sensommer/Efterår 2023

Hvalpetræning

For hvalpe i alderen 8-16 uger. Din hvalp lærer de gængse øvelser som bl.a. sit, dæk, at gå pænt i snor, indkald mv. Derudover krydres undervisningen med kontakt og aktiveringsøvelser. Teoretiske emner som bl.a.: Socialisering, alene hjemme-træning, bidehæmning, mental aktivering, impulskontrol mv. vil blive grundigt gennemgået. Der vil desuden være fokus på socialisering gennem hilse-situationer med de andre hvalpe og leg uden snor, hvis holdets sammensætning tillader det.

Opstart: Lørdag d.28. Oktober, kl. 10.00-11.00 5 gange i alt, pris: 600 kr.

Bemærk at træningen foregår udenfor i al slags vejr:-)

Læs lidt mere om kurset her:

Ingen ledige pladser

Du kan tilmelde dig ved at klikke på linket:

Hundetræning i Skanderborg – Hund i Skole

Træning for unghunde

For unghunde i alderen ca.5-12 måneder. Vi arbejder videre med øvelserne fra hvalpeholdet og udfordrer hundene både mentalt og fysisk. Vi vil lægge ekstra vægt på impulskontrol, at gå pænt i snor og på øvelser, der trætter unghundene mentalt. Der kan opstå forskellige udfordringer under kønsmodningen – der vil derfor også blive rigelig tid til at finde løsningsforslag og diskutere disse. Holdet er for hunde, som har gået til hvalpetræning.

Opstart: Kommer igen til foråret

“Eliteholdet”;-) for voksne hunde

Et kursus for voksne hunde, der som et minimum har taget et hvalpekursus samt en kursus for unghunde. Vi holder alle “gængse øvelser” ved lige og udfordrer selvfølgelig også hundene med motoriske øvelser, tricks og søge-opgaver. Pladserne er først og fremmest forbeholdt hunde, som har gået til træning ved undertegnede. I løbet af de otte træningsgange vil der være tre trænings-udflugter.

Opstart: Kommer igen til foråret

Motorik&Tricks

Et kursus der henvender sig til hunde, som har gået til hvalpetræning og på et unghundekursus hos mig eller et andet sted. Vi udfordrer hundene med både lette og mere avancerede motoriske øvelser, som skal styrke hundens kropsbevidsthed. Derudover vil kurset også være spækket med masser af tricks og mental aktivering. Der vil ikke være fokus på “lydighed”, men mere på kontakt, samvær og “hjernegymnastik”.

Opstart: Kommer igen til foråret.

For tilmelding:

Skriv en mail til mig: hanne@hundiskole.dk eller brug tilmeldingsformularen i højre side på startsiden.

Eller ring på: Tlf: 30581292

Ca. to uger før opstart modtager du info samt en faktura