Hundetræning i Skanderborg

Hundetræning 2022

Jeg tilbyder forskellige former for hundetræningskurser på et grønt, indhegnet og oplyst areal på Skanderborg dyrehospital.

Min træning er ikke konkurrencebaseret og henvender sig derfor primært til familiehunde. Det skal være hyggeligt at gå til hundetræning, tonen vil herfor være afslappet og træningen vil bestå af mange forskellige aspekter indenfor hundetræning – uden at sætte urealistiske krav til hverken hund eller hundeejer. Der er et maksimum på 7-8 hunde på mine hold og alle i familien er velkomne til at deltage og/eller kigge på. 

Inden du melder dig til, er det en god idé at læse lidt om“regler og træningsprincipper”

Hvalpetræning

For hvalpe i alderen 8-16 uger. Din hvalp lærer de gængse øvelser som bl.a. sit, dæk, at gå pænt i snor, indkald mv. Derudover krydres undervisningen med kontakt og aktiveringsøvelser. Teoretiske emner som bl.a.: Socialisering, alene hjemme-træning, bidehæmning, mental aktivering, impulskontrol mv. vil blive grundigt gennemgået. Der vil desuden være megen fokus på socialisering gennem leg og hilse-situationer med de andre hvalpe.

Opstart: Lørdag d.13. August, kl.10.00-11.00, otte lørdage i træk, 850 kr.

Læs lidt mere om kurset her:

Ledige pladser

Tema-træning

Et hold for hunde, der som minimum har taget et hvalpekursus samt en kursus for unghunde. Hver gang går vi i dybden med et enkelt emne – det kan f.eks. være “at gå pænt i snor”, indkald, motorik mv. Der vil være syv forskellige emner i alt og en “blanding af det hele” den sidste gang.

Opstart: Lørdag d.9. April, kl.10.00, otte lørdage i træk (ingen træning i påsken), 850 kr.

Læs lidt mere om kurset her

Ingen ledige pladser

Træning for unghunde

For unghunde i alderen ca.5-12 måneder. Vi arbejder videre med øvelserne fra hvalpeholdet og udfordrer hundene både mentalt og fysisk. Vi vil lægge ekstra vægt på impulskontrol, at gå pænt i snor og på øvelser, der trætter unghunde mentalt. Der kan opstå forskellige udfordringer under kønsmodningen – der vil derfor også blive rigelig tid til at finde løsningsforslag og diskutere disse. Holdet er kun for de hunde, som har gået på et hvalpehold hos undertegnede.

Opstart: Torsdag d.24. Marts, kl.17.30-18.30, otte torsdage i træk, (ingen træning Skærtorsdag) 850 kr.

Læs lidt mere om kurset her:

Ingen ledige pladser

Motorik og tricks

For dig der ikke har behov eller lyst til almindelig “lydighedstræning”. Vi udfordrer hundene med balance og kropskontrol-øvelser. Derudover vil en stor del af kurset gå ud på, at udfordre hundene mentalt med tricks og samarbejdsøvelser.

Kurset henvender sig til hunde i alle aldre, dog skal din hund ikke have alvorlige fysiske skavanker og hvis du har en unghund, skal du være opmærksom på, at der er øvelser din hund ikke må lave endnu.

Opstart: Onsdag d.30. Marts, kl.18.00, otte onsdage i træk, 850 kr.

Læs lidt mere om kurset her

Ingen ledige pladser

For tilmelding:

Skriv en mail til mig: hanne@hundiskole.dk eller brug tilmeldingsformularen i højre side.

Eller ring på: Tlf: 30581292

Ca. to uger før opstart modtager du info samt en faktura